JEUGDSQUASH

Jeugdsquash bij de Stadjershal

Squash is ook voor kinderen snel op te pakken. Daarnaast is het super gezond en voor kinderen leuk om te doen. Vanaf een jaar of 6 zijn kinderen in staat ballen goed te slaan en rally’s aan te gaan. Daarom hebben we bij de Stadjershal vanaf september 2018 een jeugdgroep om ook kinderen aan het squashen te krijgen. Via scholen, sportevenementen en andere kanalen proberen we zo veel kinderen uit Groningen en omgeving aan het squashen te krijgen.

Jeugdtraining

Vanaf 14 september 2018 beginnen we met jeugdtraining bij de Stadjershal. De training is van 16.00 tot 17.00. Deze trainingen staan onder leiding van onze ervaren trainer Sebastiaan Wiering.

Heb jij kinderen die graag een keer willen squashen? Het is mogelijk om de jeugdtraining een paar keer gratis uit te proberen. Neem snel contact op voor meer informatie!

Ouder-kind squash

Hoe squash je nou leuk met (jonge) kinderen? Daar helpen we je graag bij. Met een paar simpele tips en oefeningen zorgen we er voor dat jullie samen de squashsport kunnen ontdekken en houden we het voor zowel ouder als kind leuk en spannend!

Wil je meer weten over jeugdsquash bij de Stadjershal? Neem snel contact op en we vertellen je graag meer.

VRAAG MEER INFO

Jeugdtrainingen bij de Stadjershal

Deze kids gingen je al voor, doe jij ook een keer mee?

Junior Squash Programma

Vanaf seizoen 2017 – 2018 is de Stadjershal actief met het Junior Squash Programma ontwikkeld door Topsquash Noord-Nederland. Dit jeugdprogramma wordt door Squashbond Nederland ondersteund en uitgerold aan meerdere centra. Met dit plan worden kinderen van alle leeftijden gericht getraind in squashvaardigheden en een bepaald “level” in squash aangegeven, vergelijkbaar met de kleuren banden in judo. Dit plan wordt als pakket aangeboden aan scholen in de omgeving van Groningen en is bedoeld om meer kinderen aan het squashen te krijgen.

Wekelijks worden jeugdtrainingen gegeven aan de verschillende jeugdgroepen. Hiermee worden de jeugdsporters uitgedaagd en gestimuleerd om te blijven komen. Voor de echte fanatiekelingen gaan we graag een stapje verder met deelname aan competities en toernooien. Zo is er een complete jeugdsquashtoer in Nederland in de vorm van het TMG Squash Circuit.