LADDERCOMPETITIE

Doe mee met de clubladder van de Stadjershal

Vanaf dit seizoen gaan we bij de Stadjershal werken met de Squash Ladder van Sportconnexions. Deze nieuwe ladder gaat automatisch elke twee week een wedstrijd voor je inplannen tegen een tegenstander van ongeveer jouw speelniveau. Je hebt dan twee week de tijd deze wedstrijd te spelen en in te voeren voor je volgende wedstrijd gepland wordt. Zo speel je tegen spelers van jouw niveau en leer je meer squashers kennen bij de Stadjershal.

MELD JE AAN

Of download de gratis app: ‘clubladder‘ van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?

In deze video wordt uitgelegd hoe het laddersysteem werkt. Je download de app, meld je aan voor de ladder van de Stadjershal, registreert je met een Facebookaccount of e-mailadres en je doet mee.

Via de mail krijg je bericht tegen wie je gaat spelen en samen met hem of haar kies je een moment en reserveer je een baan. En voor de die-hards, je kan je wedstrijden mee laten tellen voor de nationale SBN ranking!

Huidige ladderstand

Wie staat er nu bovenaan? En wie moet jij uit gaan dagen om hoger op de ladder te komen?

Heb je vragen over de ladder? Over hoe het werkt, hoe je mee kan doen of is er een foute score doorgegeven? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

MAIL ONS JE VRAAG