TOERNOOIEN

Jaarlijks terugkerende squashtoernooien

Ieder jaar zijn er een aantal terugkerende squashtoernooien bij de Stadjershal. Op een toernooi neem je het op tegen bekende of onbekende spelers. Gezellige en drukke avonden of dagen, met een fanatiek tintje. Hieronder een overzicht van de jaarlijks terugkerende toernooien.

Augustus, competitie Kick-off toernooi

Start het nieuwe seizoen sterk in augustus met het Kick-off toernooi gericht op de competitiespelers van de Stadjershal. Het toernooi is open voor iedereen (ook buiten de Stadjershal) en staat voor een gezellige vrijdagavond.

November, De Troon van het Noorden

Het initiatief van Stadjershal-squasher Dick Dam, de Troon van het Noorden, wordt ieder jaar op de derde zondag van november gespeeld. Met de Stadjershal als thuisbasis worden de beste 32 squashers van noord-Nederland uitgenodigd om te strijden voor de titel en om plaats te mogen nemen op De Troon, een zetel gemaakt van kapotte squashrackets.

Januari, het Oliebollentoernooi

Vier het nieuwe jaar en doe mee met het Oliebollentoernooi bij de Stadjershal! Onder het genot van een paar grote schalen oliebollen het nieuwe jaar inluiden.

April, Dunlop tour Stadjershal

Eens per jaar doet de Dunlop squashtour de Stadjershal aan. Dit een-daagse toernooi is gericht op de competitiespelers en open voor iedereen. Sponsor Dunlop organiseert dit toernooi en het trekt vaak veel goeie spelers van buiten Noord-Nederland aan. Dit toernooi telt mee voor de nationale ranking.

Mei, Slag om de Stad

Groningen heeft twee grote squashverenigingen; De Stadjershal en studentensquashverenigning Squadraat. Eens per twee jaar bepalen we wie de sterkere vereniging is en wie er met de titel “Sterkste squashvereniging van Groningen” naar huis mag. En uiteraard wie de derde helft weet te winnen.

Juni, Clubkampioenschappen

Aan het einde van het seizoen bepalen we tijdens de clubkampioenschappen wie de beste dame en heer bij de Stadjershal zijn. De titel, wisselbeker en jouw naam op de muur van het kampioensbord is een waardige afsluiter van het squashseizoen.

Jorrit de Vries wint Troon van het Noorden 2017

Jorrit de Vries wint de Troon van het Noorden voor de eerste keer, er is dus een nieuwe kampioen van het Noorden!

Stadjershal toernooiagenda

Weten wanneer de toernooien precies gepland staan? Kijk eens op onze toernooiagenda en meld je aan!

TOERNOOIAGENDA