TRAININGEN EN TRAINERS

Waarom les?

Squash is voor veel mensen makkelijk en snel op te pakken. Je hebt al snel een leuke rally aan de gang en met gezond verstand en veel inzet zal je wedstrijden gaan winnen. Maar om echt stappen te gaan maken ontkom je er niet aan om te gaan oefenen. Dat kan alleen, met een maatje of met hulp van een trainer. Onze trainers helpen je graag op weg.

Voor squashtraining in Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen alles van privé training tot groepstraining.

Introductielessen

Heb je nog nooit gesquasht of speel je juist al even maar heb je nog nooit les gehad? Dan is de introductiecursus de perfecte gelegenheid om te beginnen met trainen! In het introductiepakket zitten 5 lessen. In deze lessen leren wij jou (en je squash partner) alles wat je moet weten om volop te kunnen genieten op de baan. Naast de 5 lessen kan je bij het introductiepakket ook 3 maanden onbeperkt banen reserveren en gratis gebruik maken van rackets en ballen.

Als je nog nooit heb gesquasht beginnen we bij het begin en leren we je alles wat je nodig hebt zoals de spelregels, waarheen en hoe je de bal slaat en waar je allemaal aan moet denken tijdens een potje squash. Als je al enige ervaring hebben slaan we de beginstappen over en gaan we gelijk aan de slag om onder andere je techniek en tactiek te verbeteren.

De introductiecursus wordt gegeven in groepen van 2-4 personen. Als je al één of meerdere partners hebt om mee te spelen kan je je als groep opgeven. Het is ook mogelijk om je alleen op te geven, in dat geval matchen wij je met iemand van gelijk niveau.

Meer vragen of wil je graag aan de cursus beginnen? Mail ons dan gelijk!

Dinsdagavond, Izaak Lea
14.00 – 22.20

Woensdagavond, Izaak Lea
14.00 – 22.20

Donderdag,
10.00 – 18.20

TARIEVEN
MAIL: SQUASH@STADJERSHAL.NL

Groepstrainingen en losse lessen

Groepstrainingen

Met een groep spelers en een trainer op meerdere banen tegelijk met oefeningen aan de slag gaan. Zo zijn de kosten per persoon laag, krijg je voldoende persoonlijke aandacht en ben je anderhalf uur hard aan het werk. De groepstrainingen zijn in groepen van ongeveer acht spelers op vier banen.

Dinsdagavond, Joost Biezeno
19.40 – 21.00
21.00 – 22.20
Gevorderd

Woensdagavond, Joost Biezeno
22.20 – 21.40
Licht gevorderd

Losse lessen

Een-op-een, met een buddy of met een groep losse lessen volgen? Geen probleem, onze trainers staan voor je klaar. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en kan werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Meer informatie of een afspraak maken mail ons!

Dinsdagavond, Joost Biezeno
17.00 – 22.20

Woensdagavond, Joost Biezeno
17.00 – 22.20

Donderdagmiddag, Joost Biezeno
17.00 – 22.20

TARIEVEN
MAIL: SQUASH@STADJERSHAL.NL

Onze trainers

Bij de Stadjershal hebben we de luxe van het hebben van drie squashtrainers, allemaal met een eigen kijk op het spel. We stellen ze graag aan je voor.

Sebastiaan Wiering

Sebastiaan geeft nu al meerdere jaren les in groepsverband of een-op-een. Hij kan je helpen technische stappen te maken en je leren hoe je deze technieken in wedstrijden toe kan passen.

Izaak Lea

Izaak is vanuit Australië naar Nederland gekomen met 10 jaar competitie ervaring. Daarnaast is hij gediplomeerd sportleraar. Hij kan je helpen met het verbeteren van je techniek en fitness. Naast een woordje nederlands, spreekt hij vooral engels.

BOEK EEN TRAINING