TRAININGEN EN TRAINERS

Tennis Instituut Stadjershal

Tennistrainingen bij het Tennis instituut Stadjershal (TIS) staan voor intensieve, dynamische & leerzame trainingen. Alle lessen vinden binnen plaats met als voordeel dat de trainingen altijd doorgaan en we regelmatig gebruik kunnen maken van ballenmachines. Deze trainingen zijn uitsluitend voor senioren.

De lessen worden gegeven in drie perioden. In de zomer (14 lessen van april tot de zomervakantie), in de herfst (12 lessen van september tot november) en in de winter (12 lessen van december tot maart). Qua groepsgrootte geldt een maximum van 10 spelers op twee banen. De lessen vinden plaats tijdens de reguliere schoolweken.

Materiaal
Nog geen geschikt racket of schoeisel? Geen punt; wij geven graag advies en hebben een groot assortiment aan rackets welke ook te testen zijn. Beginnende tennissers kunnen de eerste keren het materiaal lenen.

Toernooien
Eenmaal  per winterperiode & eenmaal per zomerperiode organiseren we een lesserstoernooi. Dit is doorgaans een dubbeltoernooi voor alle niveaus inclusief een BBQ of buffet. Introducés zijn ook welkom om mee te doen!

Wil je een keer meetrainen bij wijze van een proefles of heb je interesse in privétrainingen? Neem dan contact op met Frans Wouters.

MAIL: Frans@Stadjershal.nl
TARIEVEN TRAININGEN

Indoortrainingen bij de Stadjershal

Neem een kijkje bij de trainingen in de indoorhallen van de Stadjershal.

Onze trainers

Frans Wouters

Frans probeert zijn passie voor tennis over te dragen op zijn leerlingen waarbij regelmatig de link naar het wedstrijdtennis wordt gelegd. Frans is een zeer gedreven, energieke trainer die je graag helpt het beste uit jezelf te halen!

Axel van der Heyde

Axel is een enthousiaste trainer die leerlingen een goede technische basis aanleert en ze daarna graag beter maakt met uitdagende en dynamische oefeningen. Axel heeft de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gedaan en verder de tennisopleidingen A en B afgerond. Pas op, Axel is ook fysiek trainer dus het kan zijn dat je flink gaat zweten!