De grootste tennisclub van Noord-Nederland

De Stadjershal biedt huisvesting aan zes indoorbanen verdeelt over twee hallen, en is met 17 buitenbanen tevens het hoofdkwartier voor tennisverenigingen Cream Crackers en De Hunze. Hiermee behoort het tot een van de grootste tenniscentra van Noord-Nederland. Voor jong en oud worden er lessen, competities en toernooien georganiseerd.

Bekijk het volledige tennisaanbod van de Stadjershal:

TENNISBAAN RESERVEREN
TOSSDAGEN
JEUGDTENNIS
TRAININGEN EN TRAINERS
COMPETITIES

Jeugdtennis op niveau

Voor de tennisjeugd in Noord-Nederland wordt er bij de Stadjershal getraind door een grote jeugdselectie. Deze tennisjeugd is bijvoorbeeld verbonden aan de clubs die bij de Stadjershal tennissen, of volgen het cluboverstijgende traject van Tennisteam Het Noorden. Deze toppers volgen wekelijks meerdere trainingen op en naast de baan.

Tennisteam Het Noorden is een samenwerking tussen meerdere tennisclubs, fysieke trainers en andere partijen opgezet om de tennisjeugd in Noord-Nederland te stimuleren. Kijk hier voor meer informatie over de tennisjeugd bij de Stadjershal en Tennisteam Het Noorden.

JEUGDTENNIS

Tennisshop

De Stadjershal heeft een breed assortiment aan tennis-gerelateerde producten. En met vakkundig advies maak jij de juiste keuze voor een nieuw racket, schoenen, kleding of accessoires. Ook hebben we van alle rackets testmodellen beschikbaar, zodat je de rackets kan proberen en vergelijken voor je iets koopt. Neem alvast een kijkje op onze sport shop pagina of kom langs in de shop als je de Stadjershal bezoekt.

SPORT SHOP
Bezoek de Stadjershal

Tennisfaciliteiten bij de Stadjershal

0
Indoorbanen
0
Tennisleden
0
Tennistrainers
0
Indoor tenniscompetities

Kom ook tennissen

Wil jij een keer komen tennissen? Reserveer een baan of volg een proefles en kom langs.

Wil je weten wat het kost om een baan te reserveren, een abonnement te kopen of trainingen te volgen? Bekijk de tarieven.

RESERVEER EEN BAAN
TARIEVEN