NIEUWE WINNAAR BEDRIJVENCOMPETITIE

Het is alweer bijna tijd voor het nieuwe seizoen van de bedrijvencompetitie! De verloren foto’s zijn weer terecht dus is het tijd om de winnaars van vorig seizoen nog even in het zonnetje te zetten.

In de A werd een zinderende finale gespeeld. Pas in de allerlaatste game werd er bepaald wie er met de winst vandoor zou gaan. In die game wist de winnaar van vorig seizoen, Clean Energy, net niet de winst te pakken. Smit Wijnen en Wijngeschenken 1 ging er uiteindelijk met de winst vandoor!

In de B trokken de mannen van De Tafelheren aan het langste eind, door in de finale RDW 2 en Gasunie Transport Services te verslaan.

De finale in de C ging tussen de teams van Osso BV, MTTG en Gelkinge 9. Osso BV verloor de afgelopen 2 seizoenen nipt in de finale, maar wist dit seizoen de winst te verzilveren! De langverwachte promotie is daarmee bereikt.

Komende donderdag start het nieuwe seizoen alweer en het gaat weer sterke ronde worden. We hopen dat alle teams genoten hebben van het afgelopen seizoen, de organisatie heeft in ieder geval veel plezier beleefd aan de strijd en de gezellige competitie avonden,

Tot snel op de baan!