Het nieuwe squash jaar is alweer volop begonnen. Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook traditiegetrouw het oliebollentoernooi. Steevast het populairste toernooi van het jaar en ook dit keer zat de sfeer er weer goed in!

In de A ging Harry van Woudenberg er na een absolute kraker met de winst vandoor. Bij de dames B werd de poule gewonnen door Brenda, terwijl bij de heren B Gert-Jan er met de hoogste prijs vandoor ging.

De C finale was het ‘internationaal’ onderonsje tussen de duitser Tristan Collette en de oer hollandse Bauke de Boer, waar Bauke de winst uiteindelijk pakte in een boeiende finale. In de D wist een andere squadrater te winnen. Niet zomaar een squadrater in dit geval, maar niemand minder dan voorzitter Pim Dieters. De E werd door Siebe Diertens gewonnen, die daarmee ook de hoofdprijs binnen sleepte.

Het volgende toernooi komt er al weer aan! Het Dunlop toernooicircuit doet Groningen op 16 februari aan en dat wordt vast weer even mooi als vorig jaar. Schrijf je snel in via deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Tot snel bij het Dunlop toernooi en op de banen!

Oliebollentoernooi 2019