SPONSOREN

Sponsoren bij de Stadjershal

Deze bedrijven hebben zich als sponsor gebonden aan de Stadjershal:

PEZY GROUP

Pezy Group is een ontwerp- en ingenieursbureau, gedreven door ruim honderd specialisten met een passie voor het realiseren van nieuwe productinnovaties door samen te werken in multidisciplinaire teams van strategie naar design, engineering en prototyping tot industrialisatie en sourcing.

Pezy Group uit zich via een boarding op squashbaan 5.

TOM TELECOM

Telecom Operations Map, TOMorrow, Telecom Op Maat of tweeling; TOM kan veel zijn maar wil bovenal jouw aanspreekpunt zijn voor al je zakelijke telecommunicatiebehoeften. TOM is jong en ongedwongen, tutoyeert waar het maar kan en is er bovenal voor jou, niet de grote telco’ s. niet te saai en zakelijk want business moet vooral leuk zijn.

Tom Telecom uit zich via een boarding op squashbaan 11.

METAMICRO

Software Defined Storage & Networking, prestatie-optimalisatie van virtuele SharePoint en SQL-Server clusters. 3CX VOIP-toepassingen. Software voor Workflow, document ‘life-cycle-management’ en bulkverwerkingsoplossingen voor XML-berichtenverkeer in zorg, rechtspraak en overheden. Intelligent Forms Designer voor triages en talloze andere toepassingen.

MetaMicro uit zich via de outfits van het dames eredivisieteam.

GJALTEMA

Werken op hoogte en werken met materieel vereisen gedegen kennis en kunde. Daarom blijft de Gjaltema Groep permanent leren, investeren en ontwikkelen. Zodat met recht gezegd kan worden: Gjaltema is goed op de hoogte.

DE POSTWAGEN

Al meerdere eeuwen maakt De Postwagen zijn gasten simpelweg zielsgelukkig. Dat is waarom zoveel mensen vóór u de weg naar dit restaurant en partycentrum al wisten te vinden. Wensen worden werkelijkheid. Prachtige feestzalen? Dracula-avond? Cowboy-party? Of gewoon een ongewoon lekker kopje thee drinken in het sfeervolle restaurant? Het team van De Postwagen zegt hardop ‘ja!’ tegen originele activiteiten en arrangementen voor feestelijke bijeenkomsten.

Word jij onze nieuwe sponsor?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we komen bij je terug.

MAIL DE STADJERSHAL

De doelgroep, ongelofelijk divers

Wekelijks komen rond de 2500 bezoekers gebruik maken van de sportfaciliteiten van de Stadjershal. Kinderen, starters, jonge ouders, senioren en alles wat er tussenin zit. Van student tot professional, van werkgever tot werknemer. Kortom een heel scala aan bezoekers die bij ons komen sporten.

Dit biedt ruimte voor u als bedrijf om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Denk aan reclameborden bij de ingang, op de tennisbanen of bij de squashbanen. Maar ook aan deelname aan evenementen, competities of bedrukte shirts voor de sporters en trainers.

Met recent gerenoveerde tennis- en squashbanen is dit een goed moment om in te stappen, we helpen je graag op weg.