SPORTEN VOOR BEDRIJVEN

Work hard, play hard

Sport helpt werkgevers en werknemers gezond te worden en te blijven. Het helpt de concentratie tijdens het werk en sporten met collega’s versterkt de collegialiteit binnen bedrijven. En laten we eerlijk zijn, gezonde concurrentie onder de medewerkers is gewoon leuk.

Vanuit de Stadjershal willen we geïnteresseerde bedrijven helpen het meeste uit de sportende medewerkers te halen. Door trainingen, interne competities of toernooien willen we de sporten leuk, gezond en uitdagend houden. Na het sporten kunnen we in overleg ook een koud of warm buffet verzorgen. We helpen je graag om voor, tijdens of na het werk sportprogramma’s aan te bieden voor jou en je collega’s.

Met tennis, squash en badminton hebben we voor ieder wat wils, waar gaan jullie aan meedoen?

Sportieve en vitale medewerkers

Bedrijven als de Gasunie, het Martini Ziekenhuis en het UMCG squashen aan het eind van de werkdag, ook iets voor jullie?

Sporten via personeelsverenigingen

Wij zijn vanuit de Stadjershal al bij veel bedrijven aanwezig d.m.v. een sportaanbieding bij de personeelsvereniging. Zijn we dat bij jou nog niet? Dan gaan we graag in gesprek om ook voor jullie een passend aanbod te doen.

Vrije banen reserveren? Kunnen we. Trainingen organiseren? Doen we ook. Toernooien en competities? Met liefde. Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag.

Meer weten? Neem contact met ons op.

MAIL DE STAJERSHAL