TENNISCOMPETITIES

Tenniscompetities bij de Stadjershal

In de zomer wordt er door verenigingen Cream Crackers en De Hunze veel competitie gespeeld op de buitenbanen. Maar in de winter organiseert de Stadjershal zelf ook een tweetal competities op de overdekte banen. De zondagcompetitie en de dames dubbelcompetitie ziet er als volgt uit:

Zondagcompetitie

Bij deze competitie wordt gespeeld in Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Gemengd Dubbel (GD). Het wedstrijdelement is een belangrijk uitgangspunt. Er wordt in poules van 8 gespeeld volgens een promotiedegradatie systeem. De nummers één en twee van de poule promoveren en de nummers zeven en acht van de poule degraderen. Iedere wedstrijd duurt 1,5 uur, in totaal speelt iedere team 14 wedstrijden.

Iedere zondag van 9.30 tot 18.30.

Dames dubbelcompetitie

Op de dinsdag en donderdag wordt overdag de dames dubbelcompetitie gespeeld. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop. Er wordt gespeeld in poules van 8 tot 12 koppels. In totaal worden er 11 wedstrijden gespeeld.

Op de dinsdag en donderdag overdag.

Schema’s en uitslagen
Schema’s en uitslagen

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer informatie over de competities? Neem contact met ons op en we komen bij je terug.

TARIEVEN
MAIL DE STADJERSHAL