TENNISCOMPETITIES

Tenniscompetities bij de Stadjershal

In het voorjaar en de zomer wordt er door Cream Crackers veel competitie gespeeld op de buitenbanen. In de winter wordt de wintercompetitie georganiseerd in de blaashal. De zondagcompetitie en de dames dubbelcompetitie ziet er als volgt uit:

Zondagcompetitie

Bij deze competitie wordt gespeeld in Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Gemengd Dubbel (GD) in de blaashal. Het wedstrijdelement is een belangrijk uitgangspunt. Er wordt in poules van 8 gespeeld volgens een promotiedegradatie systeem. De nummers één en twee van de poule promoveren en de nummers zeven en acht van de poule degraderen. Iedere wedstrijd duurt 1,5 uur, in totaal speelt iedere team 7 wedstrijden.

Iedere zondag van 9.30 tot 18.30.

Dames dubbelcompetitie

Op de dinsdag en donderdag wordt overdag de dames dubbelcompetitie gespeeld in de blaashal. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop. Er wordt gespeeld in poules van 8 tot 12 koppels. In totaal worden er 7 wedstrijden gespeeld.

Op de dinsdag overdag.

Schema’s en uitslagen
Schema’s en uitslagen

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer informatie over de competities? Neem contact met ons op en we komen bij je terug.

MAIL NAAR DE WINTERCOMPETITIECOMMISSIE