BEDRIJVENCOMPETITIE

Seizoen 2022 deel I

Hieronder de stand in de bedrijvencompetitie van het seizoen 2022 I

Speelronde 4/4
A-poule Stand
Clean Energy 102
Onix 101
MaRiSie&Ko 97
Lidl 78
Trends ICT Groep 72
IQMotive 56
Sean van der Wiel Fysio en PT 55
MetaMicro 54
RDW1 42
Speelronde 4/4
B-poule Stand
RDW 2 108
MetaMicro B 105
Pezy 85
de WijnSmit 68
Buitenwerf IT 62
Matchs Pro 59
Osso BV 53
Nexus Nexus 53
Speelronde 4/4
C-poule Stand
Windtech International SquashTeam 106
Osso Network 104
Infra Begeleiding Noord 74
Nexus Nexus Software Solutions 65
Gelkinge 9 63
Stadsbeheer 57
Makreel TV 49
Tom Telecom 39
GAGA 33

Wat is de bedrijvencompetitie?

De bedrijvencompetitie is opgericht voor bedrijven die zich op een sportieve manieren willen uiten. Medewerkers van het bedrijf gaan de squashbaan op tegen andere bedrijven voor een onderlinge krachtmeting, en om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden. Met bijna 30 bedrijventeams komen er wekelijks een grote groep bedrijven op de Stadjershal voor een potje squash.

Een team bestaat uit minimaal vier spelers die uitkomen voor een bedrijf. Niet alle spelers hoeven voor het bedrijf te werken. Op een competitieavond speelt ieder team tegen twee andere teams, waarbij alle gewonnen games tellen. Na vier voorrondes kwalificeren de teams zich voor een finaledag waarop de kampioenen gekroond worden.

Ingeschreven teams

SMIT WIJN EN WIJNGESCHENKEN 1
  • Drankenleverancier voor de Horeca en Bedrijven.
  • Speciaalzaak voor de Particulier.
NEW NEXUS IT

Wat we doen en wie we zijn, dat zijn twee verschillende dingen. Wat we doen is eenvoudig uit te leggen: iets met IT. Wie we zijn, dat is een ander verhaal… Op onze website nemen we je mee in ons verhaal. Hoe we ondernemen is geen trucje, het is wie we zijn. Het is genetisch, IT’s our DNA….

SMIT WIJN EN WIJNGESCHENKEN 2

Schrijf je in voor de maandelijkse mailingen.

Mail ‘wijn’ of ‘bier’ of beide naar

info@smit-wijnenwijngeschenken.nl

RDW 1 & RDW 2

De Rijksdienst Wegverkeer (RDW) is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid in mobiliteit.

METAMICRO

Software Defined Storage & Networking, prestatie-optimalisatie van virtuele SharePoint en SQL-Server clusters. 3CX VOIP-toepassingen. Software voor Workflow, document ‘life-cycle-management’ en bulkverwerkingsoplossingen voor XML-berichtenverkeer in zorg, rechtspraak en overheden. Intelligent Forms Designer voor triages en talloze andere toepassingen.

M&TTG

Uw makelaar voor het behartigen van uw belang als koper en verkoper. Tevens specialist in beleggingsobjecten in verhuurde staat in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

GPS Play

Bij GPS Play ontwikkelen we locatie gebaseerde city games die je buiten op een smartphone speelt.
Onze games zijn specifiek gericht op teamwork en groepen. Daarom zijn ze perfect geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

SMIT WIJN EN WIJNGESCHENKEN 3

Smit Wijn levert passende relatiegeschenken aan bedrijven voor relaties en personeel.

Een goede wijn – representatief verpakt – wordt altijd goed ontvangen.

Voor het personeel vervaardigen we vooral streek  – en biologische pakketten, geleverd door hoofdzakelijk producenten uit de 3 noordelijke provincies.

NEW NEXUS MOBILE

Wat we doen en wie we zijn, dat zijn twee verschillende dingen. Wat we doen is eenvoudig uit te leggen: iets met IT. Wie we zijn, dat is een ander verhaal… Op onze website nemen we je mee in ons verhaal. Hoe we ondernemen is geen trucje, het is wie we zijn. Het is genetisch, IT’s our DNA….

PEZY

Pezy Group is een ontwerp- en ingenieursbureau, gedreven door ruim honderd specialisten met een passie voor het realiseren van nieuwe productinnovaties door samen te werken in multidisciplinaire teams van strategie naar design, engineering en prototyping tot industrialisatie en sourcing.

GASUNIE TRANSPORT SERVICES

Gasunie Transport Services B.V. (GTS) is eigenaar en beheerder van het landelijk gastransportnetwerk in Nederland. GTS is verantwoordelijk voor het in werking hebben, onderhouden en ontwikkelen van haar net.

IN2SEARCH

Wij zijn specialisten die zich maximaal inzetten voor de online resultaten van onze opdrachtgevers. We helpen bedrijven groeien. Dit doen we door het voeren van effectieve online advertising campagnes, optimalisatie van conversies en het verzorgen van trainingen.

Geef je op voor de bedrijvencompetitie

Meedoen met de bedrijvencompetitie of heb je vragen? Stuur en mail en we komen bij je terug. De kosten per seizoen (half kalenderjaar) staan vermeld onder Tarieven.

GEEF JOUW BEDRIJF OP
TARIEVEN

Eerdere kampioenen

2020, deel II
.

2018, deel II
Dstrezzed

2016, deel II
Cledingraad

2014, deel II
Amnez Telecom

2012, deel II
Gasterra

2010, deel II
Gasterra

2008, deel II
Gasunie

2006, deel II
INIT3

2004, deel II
Café le Barrage

2020, deel I
.

2018, deel I
Dressme

2016, deel I
CSG Diamantlaan

2014, deel I
Café de Toeter

2012, deel I
Menzis

2010, deel I
Gasterra

2008, deel I
Amnez Telecom

2006, deel I
INIT3

2004, deel I
Café ’t Vaatje

2019, deel II
Smit Wijnen 1

2017, deel II
MetaMicro

2015, deel II
CSG Diamantlaan

2013, deel II
The App TheWeb

2011, deel II
RDW

2009, deel II
Gasterra

2007, deel II
Zeker Zanen

2005, deel II
Gasunie

2003, deel II
ICO Communicatie

2019, deel I
Clean Energy

2017, deel I
Cledingraad

2015, deel I
’t Pannekoekenschip

2013, deel I
Menzis

2011, deel I
Metamicro

2009, deel I
Werk & Visie

2007, deel I
Zeker Zanen

2005, deel I
Gasunie

2003, deel I
De Stadjershal